TSO Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.25
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Servis Bilgisi: Geniş ulaşım imkanları sebebiyle okulumuzun servisi yoktur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %98
Sportif Etkinlikler: Futbol-Güreş-Satranç
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak söyleşileri
Proje Çalışmaları: E-Twinnig ve Erasmus projeleri
Kontenjan Bilgileri: 2020-2021 öğretim yılında 90 öğrenci, 2021-2022 öğretim yılında 150 öğrenci, 2022-2023 öğretim yılında 190 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmekteyiz.

WEB - https://tsogaziiho.meb.k12.tr

Adres - HAMİDİYE MAH. KROM SK. TSO GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 4/2 16600 GEMLİK / BURSA

Yerleşim Yeri - Hamidiye Mah. Krom Sokak No: 4/2 Gemlik/BURSA

Ulaşım Okulumuz ilçe içindeki ve Bursa´dan gelen otobüs ve dolmuşların güzergahı üzerinde merkezi bir konumdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklığı: 25 km İlçe Merkezinde